Anggerik Hijau


Heart

Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Trying to Conceive Event tickers Daisypath Happy Birthday tickers

25 November 2008

hari ke 2

hari ini adalah hari kedua aku di usm..
aku rasa sangat boring...
kawan serumah yang tak mesra rakyat langsung...
dah la umah mahal tak bersih lak tu..pening aku
aku dah give up nak sambung study
aku dah berkira-kira nak kerja.. biarlah kerja kilang pun..
kos pengajian yang tinggi lagi aku kena tanggung.
aku tak tau sampai bila aku boleh bertahan macam ni...
bagi cadangan tentang tajuk peranan wanita dalam memperkasakan
kaum wanita Melanau di Sarawak..
help me......................

24 November 2008

hari pertama

hari pertama kat usm..blur giler...tak tau nak buat apa???
ada adik pun tercongok ja memanjang.........
umah sewa pun tak tau rupa cam na...kat mana...
tumpang ofis member jap....beg2 baju pun ada kat sini lagi
helppppppppppppppppp me..................................................

13 November 2008

Di Badai Asmara

Haruskah...
Aku terus merayu padamu
Haruskah...
Aku taburi janji beribu
Untuk menembusi
Tembok hati sanubarimu
Ataupun... aku hanya penanti
Mengapa
Dikau meragui keikhlasan
Setelah kuberi
Pengorbanan dan kesetiaan
Aku jadi perindu
Pada istana madu
Kini menjadi sangkar hempedu
Mungkin ku pentafsir
Yang gagal mencari
Pengertian cinta
Akhirnya melara
Kau insan misteri
Penuh rahsia cinta
Kulemas dalam arena
Meredah nestapa
Sukarnya menguasai
Bahasa cinta kita
Berilah kepastian sebuah cinta
Bisakah
Silap kata menjadi penanda
Dapatkah
Kecewa ku menjadi harapan
Marilah berganding
Mengharungi badai asmara
Dunia dikecapi penuh bahgia
lagu yg slalu aku dengar di kala kesunyian
buatmu yg pernah hadir dalam hidupku
walau pun seketika cuma...
Melarikan diri daripada sebuah kenyataan realiti kerana ingin hidup dalam dunia fantasi....oh tuhanku....betulkah niat hambamu ini....