Anggerik Hijau


Heart

Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Trying to Conceive Event tickers Daisypath Happy Birthday tickers

22 April 2011

B.E.N.C.I

benci kah aku pada dia....??? entah lah....tp...hati aku mengatakan BENCI....jadi...mmg benci la....bukan salah aku pun...salah hang la...sapa suh tak tanya bagi abis.....ingat aku PA hang ka...smua benda nk bagitau hang.....kalau rasa diri tue bagus....wat la cara bagus....jgn malu bertanya...kalau malu bertanya...cam ni la jadinya...kan dh kena wat keja dua kali...EGO sangat ka diri yang bergelar LELAKI ni....dah la wat keja sorang2...kononnya nak tunjuk pandai...tapi hampeh....last2 aku gak y kena...p la jumpa org tue....ambik fail dari dia....refer fail tu how to manage geran...adoiiiii...bengap sangat ka...??? jgn tunding jari pada org....sebab...yang 4 lagi akan tunding ke arah diri sendiri juga.....so....boleh pikir kot....bukan aku kata aku bagus....tp...jangan malu bertanya kalau tak tahu....jgn pikir smua org akan bgtau hang...hang la yang kena bertanya...kalau tak...tak guna depa bayar gaji hang mahai...kalau tak reti wat keja...benci aku kalau org berlagak pandai tapi tak reti wat apa2..

16 April 2011

Sabtu

Niat hati nk pergi Ipoh pg tadi...tp tk jadik plak...errmmmm.....dh siap2 pg td....dh smpai Butterworth pn....tggu tk beli tiket jer td....memey call plak...nk something coz nk p MRSM Balik Pulau....dr Butterworth terus pergi Baling....nasib ada bus pg td...dr Baling...pergi beli barang memey....pastu terus ke MRSM Teluk Teduri, Baling....tgk2 memey dh dok menunggu dr td g...kopak lg duit aku bulan nie....bg kt memey rm200 coz dia nk p Balik Pulau....errmmm...kering la poket aku bulan nie....dr Baling pergi Balik Pulau jap...ada keja ckit kt sana....tk smpai sejam kt sana...aku dh smpai umah...penat gilerrr today...smpai umah dh tengahari...tk larat nk beli makanan....aku terus naik rumah...kononya nk masak....tp...lg malas masak...niat hati nk tido...tp...tk terlena plak.....terus on9....borak BB n si dia...miss him so much...tp...apa nk buat...dia jauh dimata tp dekat dihati....bincang pasal program ke Taiping....then he's decide...TAK PAYAH PERGI.....ermmmm sbb dia tk dapat cuti utk turut serta....tp...aku dah dapat cuti nie....aku nk pergi juga....tp...dia tk bagi....errrmmm my keputusan ialah BALIK KAMPUNG la....dia setuju jer...amboiiiii.....errmmmm.....nk kena ckp kt depa la yang tk jadi p....n nk balik kampung.....so sorryyy group kedah 6 Komuniti...next event i join yea....so...hujung bulan 5 nie...balik kg..then terus ngan kenduri kawen my cousin

14 April 2011

Blogger Templates

bosan di pagi Khamis, aku menggoogle templates utk blog aku, aku mahukan blog aku berwajah baru walau tahu aku sudah malas menulis di blog, moga dengan 'wajah baru' aku akan merajinkan kembali diriku untuk menulis di sini,


sebenarnya, aku kehabisan idea utk menulis kerana terlalu byk aku telah menulis di fb...hehehe...


dlm dok google tue...aku tk jumpa g templates y aku berkenan....jadi tk ada lagi la 'muka baru' tue...