Anggerik Hijau


Heart

Birthday

Daisypath Happy Birthday tickers Lilypie Trying to Conceive Event tickers Daisypath Happy Birthday tickers

25 Februari 2009

pengembaraan geng upin & ipin

pengembaraan upin dan ipin sudah bermula...aku dan geng kat sini pun mula buat pengembaraan gak(18/02/09)...pi tengok kat queensbay penang..tiket murah je rm 6..pi ler tengok ramai2 best sesangat...ada sorang member tu pi tengok sampai 3 kali....aku pi tengok sekali je....api ada ler yang tak bestnye....watak si Sally yang jadi jahat...aku frust ler gak ngan watak Sally tu...tak sangka orang lembut jadi jahat dalam diam....tapi still best ler....mari kita pi tengok ramai2...ari khamis (19/02/09) bermula lah pengembaraan aku kat Sarawak lak...ada fieldwork kat Kampung Igan....seminggu je kat sana....pastu kembali semula ke semenanjung......first time kuar dari kampung ni...best juga tengok tempat orang ni...ada pengalaman yang tak best ler kat sana...malas ler nak citer nak kat sini.......nanti2 ler aku citer kat sini...dengan gambar sekali....

16 Februari 2009

hari berdiet

hari ini kami semua kat tempat keja xnak mkn nak diet
last2 kul 10.30 ada y dah lapar tahap giler...
depa semua p mkn. tinggal aku kat cni x pi mkn..
diet ler.....sebab td dah mkn bihun goreng + kuih....
itu dikira diet tak?????diet kot
berazam nak turunkan 2 kilo sebelum masuk bulan 4 ni..
tak tau ler mampu ke tak...
asyik ingat makan ja............
selamat menjamu selera buat Dr sal, Kak Pah, Ieta and Imah...
jgn mkn banyak2.........sat g balik dr mkn kita pakat mkn
Organic Complex-65 lak...........
jaga kesihatan..hahahahaha